Wat doen we

Zelf én samen met je organisatie of team een stap omhoog zetten? Stap Omhoog helpt je daarbij, via een in house ontwikkeltraject of via een interim-opdracht. Wij pakken het graag onconventioneel aan en lopen niet over de gebaande paden – hoewel we de gebaande paden goed weten te liggen.
Stap Omhoog brengt je organisatie naar een volgend niveau. Samen bekijken we hoe we je organisatie structureel kunnen verbeteren. Dat doen we niet alleen: we beschikken over een uitgebreid netwerk van uiteenlopende professionals, die allen expert zijn in hun vakgebied en die we waar nodig inzetten.

Bedrijfsoptimalisatie

Je product of dienst ken je zélf natuurlijk het allerbeste. Stap Omhoog richt zich dan ook niet op de ontwikkeling van individuele producten of diensten, maar op de processen, mensen en het leiderschap daarónder. Want juist de ontwikkeling van deze onderliggende pijlers vormt de sleutel tot verdere groei van je organisatie We blijven niet hangen in de theorie, maar kijken we vooral naar de praktijk.


Samen gaan we op onderzoek uit: waar loop je precies vast of wat kan er volgens jou nog beter? Zijn er kansen die misschien nog niet optimaal benut worden? En wat is nu de beste manier om die stap omhoog te maken? Vervolgens helpen we je bij het daadwerkelijk zetten van die stap.


Onze hulp bestaat niet uit een gelikte PowerPoint-presentatie vol theorieën, en ook niet uit een dik boekwerk. Wat je wél mag verwachten: een aanpakker met veel kennis & ervaring die, met opgestroopte mouwen, samen met jou die weg naar vooruitgang aan durft te gaan!

HR vraagstukken

Stel je hebt als MKB onderneming wel een aantal HR-vraagstukken, maar niet de juiste kennis in huis of simpelweg een tijdelijk capaciteitstekort. Of je huidige HR processen passen niet meer bij wat de organisatie inmiddels geworden is. Wij helpen je om samen een Stap Omhoog te zetten.


Iedere opdracht is maatwerk en volledig afgestemd op de wensen van jouw organisatie. We gaan daarbij altijd op zoek naar verbinding met en tussen de mensen. Een duidelijke focus op jullie business doelstellingen gecombineerd met aandacht voor verdere ontwikkeling en groei van zowel je medewerkers als jouw organisatie.


Denk bijvoorbeeld aan het verder professionaliseren van je HR-beleid of het begeleiden van verandervraagstukken. Maar het kan ook iets heel praktisch zijn als het opzetten van en begeleiden bij een gesprekscyclus of het begeleiden bij (langdurig) verzuim en het inzetbaar houden van je medewerkers.

Management coaching

Goede leiders streven naar groei, elke dag weer. Stap Omhoog coacht leiderschapsteams, MT’s en directies, zet aan tot reflectie, en biedt praktijkgerichte handvatten waarmee leiders hun team naar een hoger plan kunnen brengen.


Een belangrijk onderdeel van managementcoaching is het gezamenlijk bepalen van de richting en strategie. Een van de belangrijkste onderdelen van leiderschap binnen een organisatie is immers het aanbrengen van focus en richting, zodat iedereen weet wat er van hem of haar wordt verwacht in de volledige lijn en structuur van de organisatie. Als leidinggevende weet je vaak best al wat er in grote lijnen verbeterd kan worden binnen jouw organisatie. Maar hoe precies? Dat is vaak nog een behoorlijke puzzel.


Zin in meer betrokkenheid, loyaliteit en werkplezier op de werkvloer? Alle neuzen dezelfde kant op en dus met het hele bedrijf de vooruitgang boeken? In het verleden hebben we hier meerdere managers, leidinggevenden en MT’s met succes mogen begeleiden.

Persoonlijk advies nodig?

Je kunt ons op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.30 uur op telefoonnummer
06 – 57 52 85 11. Wanneer we niet geopend zijn, kun je via onderstaande manieren contact opnemen.

Over ons

Stap Omhoog is hét bureau voor bedrijfsoptimalisatie, met een groot netwerk van professionals eromheen.

Social

Aangesloten bij

 

terugbelverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.