Stap Omhoog is hét bureau voor bedrijfsoptimalisatie

Peter Huijgens

Een ervaren leider, altijd op zoek naar praktische, pragmatische en blijvende verbeteringen.

Ik ben een ambitieuze, pragmatische en authentieke people manager die organisaties helpt om een Stap Omhoog te zetten. Ik heb inmiddels veel organisatie vooruit mogen helpen op diverse momenten en met uiteenlopende vraagstukken. Mijn kracht zit vooral in het snel herkennen van de mogelijke verbeteringen, een plan opstellen en de betreffende processen daadwerkelijk aan te pakken, samen met de diverse teams binnen een organisatie. Dat betekent zowel samenwerking met medewerkers en management, waarbij mijn voornaamste doel is om met hen de stappen omhoog te maken en daarna steeds meer afstand te nemen. Hierdoor kan management (en team) het steeds beter en makkelijker zelf af en wordt mijn rol steeds kleiner, totdat er enkel nog een coachende rol overblijft.

Mijn drive om processen en mensen te naar een hoger plan te helpen heeft me ertoe gebracht om jaren geleden Stap Omhoog op te richten.

Geïnteresseerd in hoe wij samen een Stap Omhoog kunnen zetten? Neem dan contact met me op:

Ad Reijnen

Een leider met een bijzondere trackrecord, waaronder voormalig Managing Director van Philip Morris Holland

Als bedrijfs- en organisatie- “tuner” help ik (middel-)grote bedrijven en hun dienstverleners met het runnen & verbeteren van hun technisch-operationele processen. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring binnen Philip Morris Holland BV in diverse vakgebieden en in diverse managementrollen. De laatste jaren heb ik als Managing Director zowel de downsizing als de wederopbouw van PMH geleid. Hierdoor en door de opmerkelijke transformatie vanuit innovatie van het moederbedrijf PMI ben ik zeer geïnteresseerd in en heb veel kennis van transformaties. Wat mij betreft noodzakelijk voor elk bedrijf gezien de snelle (technologische) ontwikkelingen.

Als zelfstandige heb ik inmiddels meerdere projecten succesvol kunnen afronden. Naast innovatie, triple helix mogelijkheden en technologische ontwikkelingen heb ik daarbij vooral ook aandacht voor de mens. Een van mijn grootste krachten is observeren, reflecteren en zorgen dat vanuit die positie de ondernemer of de onderneming de juiste stappen kan maken. Of, beter gezegd, de onderneming te helpen een blijvende Stap Omhoog te zetten!

Geïnteresseerd in hoe wij samen een Stap Omhoog kunnen zetten? Neem dan contact met me op:

Eefje Demmers

Een bijzonder ervaren en gedreven HR professional

Soms heb je als ondernemer zelf niet de benodigde HR-expertise of capaciteit in huis voor de uitdaging waar je voor staat. Als HR Manager bied ik expertise, slagkracht en persoonlijke aandacht om de HR-zaken voor jouw onderneming goed te regelen. Ik ontzorg jou op HR-gebied, zodat jouw organisatie haar doelstellingen behaalt met betrokken en bevlogen medewerkers.

Ik heb 20 jaar ervaring in het HR-vak opgedaan bij grote, internationale organisaties en in het MKB. Ik heb verschillende HR-rollen vervuld, grote en kleine HR-projecten succesvol afgerond en ben jarenlang als HR Manager eindverantwoordelijk geweest. In die jaren heb ik geleerd hoe belangrijk het is om helder te hebben en te communiceren waar jij met je organisatie naar toe wilt. Als jouw medewerkers weten hoe zij daar direct een bijdrage aan kunnen leveren, maakt dat hun werk zinvol. Ik kan je helpen die doelen (nog) helderder te maken en HR-initiatieven in lijn hiermee ontwikkelen. Dat geeft energie en groei voor iedereen.

Geïnteresseerd in hoe wij samen een Stap Omhoog kunnen zetten? Neem dan contact met me op:

Persoonlijk advies nodig?

Je kunt ons op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.30 uur op telefoonnummer
06 – 57 52 85 11. Wanneer we niet geopend zijn, kun je via onderstaande manieren contact opnemen.

Over ons

Stap Omhoog is hét bureau voor bedrijfsoptimalisatie, met een groot netwerk van professionals eromheen.

Social

Aangesloten bij

 

terugbelverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.