Organisatieadvies: samen een stap omhoog

Ik wil verder groeien, maar hoe? Waar kunnen onze processen efficiënter? Hoe houd ik mijn mensen gemotiveerd?

Als ondernemer of manager loop je tegen tal van vragen aan. Je wil vanzelfsprekend vooruit met je organisatie. Maar in de waan van alledag sneeuwen je plannen en ambities vaak al snel onder.

In zo’n geval kan het verstandig zijn om een adviesbureau of organisatieadviseur in te schakelen. Iemand die samen met jou kijkt naar verbetermogelijkheden. En die deze vervolgens vertaalt naar praktische verbeteracties.

Stap Omhoog: organisatieontwikkelaars bij uitstek

Daarvoor ben je bij Stap Omhoog aan het juiste adres. We adviseren niet zomaar; we zijn echte organisatieontwikkelaars. Als leidinggevende heb ik zelf meegemaakt hoe lastig het kan zijn om succesvol veranderingen door te voeren. Vanuit die stevige basis weet ik snel te doorgronden wat er speelt binnen een organisatie; zowel zichtbaar aan de oppervlakte, als onzichtbaar daarónder.

Praktische verbetervoorstellen

Als organisatieadviseur ga ik doortastend te werk en probeer ik snel te begrijpen wat er al goed loopt binnen je organisatie. Maar bovenal kijk ik naar wat er béter kan. De uitkomsten van deze analyse verwerk ik in een kort en bondig actieplan en een bijbehorende actielijst.

Bij Stap Omhoog dus geen vuistdikke adviesrapporten zonder daadwerkelijke waarde, maar praktische, hands-on verbetervoorstellen waarmee we meteen aan de slag kunnen. En die de mensen op de werkvloer ook daadwerkelijk kunnen gebruiken.

Het hele plaatje

Organisatieontwikkeling is zelden een kwestie van één enkele verbetering. Het succes van de Stap Omhoog zit juist in de samenhang van de diverse verbeteringen, passend bij de betreffende organisatie. Daarom nemen we in onze actieplannen het hele plaatje mee. Van het opzetten en uitrollen van een visie en strategie, tot het ondersteunen bij beoordelingsgesprekken of het doorvoeren van aanpassingen in het ERP-pakket.

Samenwerking is het sleutelwoord bij organisatieadvies en ontwikkeling; alle verbeteringen voeren we samen door. Tussentijds checken we geregeld of we nog op koers liggen. Waar nodig stellen we de plannen bij.

Samen aan de slag?

Over ons

Stap Omhoog is hét bureau voor bedrijfsoptimalisatie, met een groot netwerk van professionals eromheen.

Social

Aangesloten bij

 

terugbelverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.