Klantervaringen

Om een stap omhoog te zetten en continu te kunnen verbeteren is geen vaste route te bepalen. Elke organisatie is uniek, met haar eigen behoeften en doelstellingen. Geen enkel traject is hetzelfde, dit daagt ons uit. De opbrengst is wat ons betreft een tevreden klant die weer vooruit kan! Op deze pagina verzamelen we de klantenervaringen van onze opdrachtgevers.

Peter heeft het team meer perspectief kunnen geven door o.a. meer duidelijkheid en structuur te brengen in de functies en structuur van arbeidsvoorwaarden.

Dit is door het team als een grote vooruitgang ervaren en dat komt ten goede van de output.

 Een perfecte sparring partner voor een ondernemer die tijdelijk management of hulp op project basis kan gebruiken.

Mario de Nijs, DGA Babbage

“Working with Peter for nearly 6 months was a real pleasure- not only is he a real SC professional but moreover a trustable sparring partner, very loyal and always there to help. Peter really lives and breathes “Step Up” – every single day he is keen to improve processes, performances, and organizations at the pace an organization can absorb while giving push back when and where needed. I really liked our moments to reflect what we saw and see, your personal view on many matters.”

Chris Kreyenberg 

“Stap Omhoog kwam op het juiste moment. Wij zaten met diverse operationele vraagstukken waar wij intern binnen onze organisatie geen invulling voor hadden. Peter kon hierin niet alleen een goed advies geven maar ook direct concrete acties uitzetten. Hij is samen met de medewerkers van Kepser aan de slag gegaan. Peter komt met een heldere uitleg en gaat voor een praktische aanpak. Hij komt zijn afspraken na en zorgt ervoor dat anderen dat ook doen. We hebben in een korte tijd al veel veranderingen door kunnen voeren. Door zijn heldere en duidelijke uitleg krijgt hij anderen mee in het plan.”

Marloes Kepser – DGA Kepser b.v.

“Na het hebben van diverse oriënterende spreken met het team binnen onze organisatie is er een duidelijk stappenplan gemaakt samen met Peter. Het opgestelde stappenplan hebben we in een klein comité gedefinieerd en gepresenteerd aan het personeel.

Dit is door het personeel goed ontvangen tijdens een brainstorming sessie.

Hier is gevraagd naar meningen, opmerkingen en verbeterpunten richting het stappenplan. Ook deze zijn weer verwerkt waarmee we een hele duidelijk richting hebben gevonden waar we heen willen samen en gaan.

Peter ondersteunt ons tijdens deze reis door gebruik te maken van zijn kennis en kunde en dit toe te passen vanuit zijn positie. Dit vanuit een helikopter view over onze organisatie.

Onze gezamenlijke reis zit er nog niet op, maar het begin voelt al als een succes”

Peter Joosten, DGA R&B Veiligheid b.v.

Persoonlijk advies nodig?

Je kunt ons op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.30 uur op telefoonnummer
06 – 57 52 85 11. Wanneer we niet geopend zijn, kun je via onderstaande manieren contact opnemen.

Over ons

Stap Omhoog is hét bureau voor bedrijfsoptimalisatie, met een groot netwerk van professionals eromheen.

Social

Aangesloten bij

 

terugbelverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.