Klantervaringen

“Stap Omhoog kwam op het juiste moment. Wij zaten met diverse operationele vraagstukken waar wij intern binnen onze organisatie geen invulling voor hadden. Peter kon hierin niet alleen een goed advies geven maar ook direct concrete acties uitzetten. Hij is samen met de medewerkers van Kepser aan de slag gegaan. Peter komt met een heldere uitleg en gaat voor een praktische aanpak. Hij komt zijn afspraken na en zorgt ervoor dat anderen dat ook doen. We hebben in een korte tijd al veel veranderingen door kunnen voeren. Door zijn heldere en duidelijke uitleg krijgt hij anderen mee in het plan.”

Marloes Kepser – DGA Kepser b.v.

“Peter heeft zich in zijn rol als interim Supply Chain Manager een jaar lang ingezet in een zeer dynamische omgeving na een reorganisatie en gedurende de COVID opschaling.

Met verouderde systemen bracht hij toch overzicht in de supply chain. Hij was in staat om een langere horizon te creëren en structuur in de overleggen op S&OP gebied.

Peter is niet te beroerd om buiten zijn scope te gaan en hetgeen op te pakken wat op dat moment nodig is. Zeker op het tactische vlak is Peter ijzersterk.

Hij is hands-on en durft ook te zeggen wanneer hij het ergens niet mee eens is of een andere kijk op zaken heeft.”

Age Posthuma – Managing Director